0
欢迎, 游客
用户名: 密码: 记住我

主题: Only one Green LED

Only one Green LED 2 年 9 个月 前 #2715

  • Hamada
  • Hamada的头像
  • 离线
  • New Member
  • 帖子: 3
  • 声望: 0
I just got my second Jaguar board.
Unlike my first one, when I plugged it into power and HDMI I expected to see a command line screen or bios or anything.
what happened is that there where no HDMI signal. Also there was only ONE green LED nothing more -power led- on.

My second trial was to connect a SD Card with ubuntu on it. Again the same action happened.
Only when I take off the SD and put it again there is another LED next to the power LED turns on and keeps ON but again nothing happened.

Kindly advise.
本论坛禁止游客发帖。

Only one Green LED 2 年 9 个月 前 #2717

  • tim
  • tim的头像
  • 离线
  • Moderator
  • 帖子: 226
  • 感谢您收到 30
  • 声望: 4
Hi Sir,
Sorry to hear that.
Can you take a video and show us the status? And send me the SN number.
本论坛禁止游客发帖。

Only one Green LED 2 年 8 个月 前 #2733

  • Hamada
  • Hamada的头像
  • 离线
  • New Member
  • 帖子: 3
  • 声望: 0
tim 写道::
Hi Sir,
Sorry to hear that.
Can you take a video and show us the status? And send me the SN number.

Thank you for your reply,

Kindly refer to video https://youtu.be/N9i4XvWHdFk

I also took images of the board where IDs are listed.

IMG_20180202_154954.jpg


IMG_20180202_154942.jpg


I also want to mention that there is no power in the USBs. However when I insert a SD card then remove it and insert it again the LED next to the power board turns on. that is the only other led that turns on.

I have a friend who tried this brand but his one worked right away. I want to know if you have future planes to continue producing this boards and upgrading it to support USB3.

Regards
本论坛禁止游客发帖。

Only one Green LED 2 年 8 个月 前 #2734

  • tim
  • tim的头像
  • 离线
  • Moderator
  • 帖子: 226
  • 感谢您收到 30
  • 声望: 4
please try to remove the chip and try to boot again.

12.jpg


In some case, there is incompatibility with HDMI interface, can you try to change a monitor and see if works?

BTW, when did you get the jaguarboard? Did it work before?
最后修改: 2 年 8 个月 前 由 tim.
本论坛禁止游客发帖。

Only one Green LED 2 年 8 个月 前 #2735

  • Hamada
  • Hamada的头像
  • 离线
  • New Member
  • 帖子: 3
  • 声望: 0
Thank you for your reply,

I have two boards. One of them is working fine, and the other -this one- has never worked.
I removed that chip and again the same behaviour, Also I tried it already with different monitors and different cables that I use with the first board, but this board does not work.

regards
本论坛禁止游客发帖。

Only one Green LED 2 年 8 个月 前 #2736

  • tim
  • tim的头像
  • 离线
  • Moderator
  • 帖子: 226
  • 感谢您收到 30
  • 声望: 4
OK, sir.
Please contact 该Email地址已收到反垃圾邮件插件保护。要显示它您需要在浏览器中启用JavaScript。 for RMA.
本论坛禁止游客发帖。
创建页面时间:0.031秒