0
欢迎, 游客
用户名: 密码: 记住我

主题: My board died :(

My board died :( 4 年 7 个月 前 #321

  • moisesmcardona
  • moisesmcardona的头像
  • 离线
  • New Member
  • 帖子: 5
  • 感谢您收到 3
  • 声望: 1
Hi, do you have other 5V/2A power adapters you can use to test if the board will power up? Maybe it can be a faulty power adapter.
本论坛禁止游客发帖。

My board died :( 4 年 7 个月 前 #322

  • piranha32
  • piranha32的头像
  • 离线
  • New Member
  • 帖子: 11
  • 声望: 0
moisesmcardona 写道::
Hi, do you have other 5V/2A power adapters you can use to test if the board will power up? Maybe it can be a faulty power adapter.

I already tried. Did not help.
本论坛禁止游客发帖。

My board died :( 4 年 7 个月 前 #323

  • piranha32
  • piranha32的头像
  • 离线
  • New Member
  • 帖子: 11
  • 声望: 0
piranha32 写道::
Blank screen on monitor connected through HDMI-DVI cable. I'll try tomorrow with monitor with HDMI input.

I tried to connect the board to monitor with native HDMI input. Still no luck. Blank screen :(
本论坛禁止游客发帖。

My board died :( 4 年 7 个月 前 #324

  • moisesmcardona
  • moisesmcardona的头像
  • 离线
  • New Member
  • 帖子: 5
  • 感谢您收到 3
  • 声望: 1
Do you have any USB connected to it?
本论坛禁止游客发帖。

My board died :( 4 年 7 个月 前 #325

  • piranha32
  • piranha32的头像
  • 离线
  • New Member
  • 帖子: 11
  • 声望: 0
moisesmcardona 写道::
Do you have any USB connected to it?
Nothing. When the board died only network cable and power supply were connected, today I checked with only monitor and power supply connected.
Anyway, the board worked fine for a while and froze in the middle of doing something, I've got the same result with two different power supplies and almost nothing connected to the board, so I don't think power supply is the culprit.
本论坛禁止游客发帖。

My board died :( 4 年 7 个月 前 #328

  • tim
  • tim的头像
  • 离线
  • Moderator
  • 帖子: 226
  • 感谢您收到 30
  • 声望: 4
Hi Sir,
Sorry for that! Can you take a short video to show the boot status? Blank? Means no signal on monitor ?
本论坛禁止游客发帖。
创建页面时间:0.032秒